Post by murillkesule on Mar 6, 2022 10:34:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Faily Brakes 2: Car Crash Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Faily Brakes 2: Car Crash Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code monede nelimitate ▞▞▞
▞▞▞ Faily Brakes 2: Car Crash Game 2022 version ▞▞▞
Conceptul jocului este minunat, dar există prea multe reclame și erori care trebuie rezolvate, sperăm că într-o actualizare viitoare.
Foarte bun joc
apropo, ar trebui să numiți această moarte înainte
Butonul de colectare este defect și la frânare greșită 1 nu există nicio scufundare finală, dar acest joc nu mă urăște pentru acest joc
Frate, acest joc este bun
Este un joc foarte, foarte frumos 🎮
Baieti. Acesta nu este frânele 2. Copiază studioul de jocuri spong.
Joc prost cel mai prost controlează manipularea
Prea mult lag
Se aseamănă cu alte aplicații pe care le-am descărcat, adăugările nu se joacă și apoi sunt aruncat și trebuie să încep din nou și nu primesc upgrade-urile și nu pot folosi mașina pe care o prezentau.O mulțime de jocuri pe care le-am descărcat au această problemă în orice fel, nu este un joc rău, dar dacă nu faceți upgrade la mașină, vă oferă la început un control foarte greu 2, așa că aveți 2 watch adds2 upgrade, dar nu se joacă, deci care este scopul de a încerca 2 jucați, băieți, trebuie să faceți ceva în legătură cu adaosurile pe care le utilizați
Faily Brakes 2 – Straßenchaos Arcade kxph
Jocul tău este grozav, dar pare să aibă câteva erori. Îngheață, se blochează și este foarte lent.
Ai vieți în joc, astfel încât să poți supraviețui mai mult, este uimitor
Jocul tău îngheață foarte mult și mă dă afară din remedierea jocului, te rog😁
Îmi place pentru că sunt mustangi de poliție care te urmăresc și trebuie să scapi

Blown Away: First Try Spillehall runq
Un alt joc bazat pe reclame
asta e plictisitor de acum 10 minute pentru jocuri și streaming
Pentru ce sunt monedele
Da, nu rău, dar nu epic
Uimitor .. dar când schimb mașina dezinstalez jocul bcz vreau să fac upgrade la mașina firat actuală .. cred că devine mai mult upgrade cu arma advamce
Vă veți descoperi că vizionați reclamele mai degrabă decât să jucați jocul..fiecare reclamă este mai lungă decât nivelul jocului..dezvoltator lacom...dezinstalați....
Acest joc este mult mai bun decât cel vechi. Acest joc este OP pe care nu ma pot opri din joc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E tare
Bun
Este un joc distractiv. Scopul jocului este să conduceți și să prăbușiți mașina pentru a îmbunătăți nivelul. În plus, acest joc este go, deoarece folosește mai puțin MD Storge.
Joc foarte distractiv. Urăsc reclamele, dar merită timpul
Jocul e foarte nebun si amuzant merita 5 stele
Acest joc este distractiv!
Op joc 😍😍😍😍 Dar vă rugăm să adăugați mai mult districtinon
Este un joc în regulă, dar la ce sunt bune monedele pe care le câștigi dacă nu le poți cheltui pe altceva decât în upgrade-uri, care nu durează deloc să ajungă la maxim?
E foarte fain și am observat că este mult mai diferit decât Faily Brakes 1si cam atât la revedere
Este fals pentru ca nu este creat de aceeasi firma si prima a fost mult mai buna
👍
Furați aplicația primei pe care încercați să obțineți bani
Aceasta este o versiune falsă, dacă a fost reală, va fi cu creatorii originali, aceasta este falsă
De ce simt că asta e o înșelăciune?
Un joc foarte grozav, dar de ce când îmi schimb telefonul și încarc din nou acest joc, nu îmi pot alege mașina.
Acest joc este un gunoi. Nu se incarca deloc pentru mine.